Gozo Academy

Tűz- és Munkavédelmi Oktatás

Categories: Hungarian Courses
Wishlist Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

About Course

Éves, általános Tűzvédelmi, és Munkabiztonsági Oktatásunk – online oktatás keretében. Az oktatás mintegy másfél órás, amit egy rövid, egyszerű teszt zár, és a végén a résztvevő egy a részvételét, és a sikeres vizsgát igazoló Oklevelet kap, mely 1 évig érvényes, hogy teljesítette az oktatási kötelezettségét!

Az éves oktatás díja: 7.490 Ft/fő, de cégek részére, létszámtól függően további, akár jelentős kedvezményt biztosítunk!

Érdeklődni, ajánlatot kérni itt lehet: Contact@GozoAcademy.com

What Will You Learn?

  • Kiknek szól? Cégeknek, vállalkozásoknak, ahol a munkatársak tűzédelmi, munkavédelmi oktatását meg kell oldani, szervezni.
  • Online oktatás, mely bármikor, bárhonnan elvégezhető a munkatárs által, akár okostelefonon, tableten, notebookon, asztali számítógépen is.
  • A képzés végén egy adatbázisból véletlenszerűen kiválasztott kérdésekből álló rövid teszttel megtörténik az ismeretek előírt ellenőrzése. A teszten legalább 60%-os eredményt kell elérni. Sikertelen teszt esetén az újra ismételhető.
  • Az oktatás elvégzésével, és a sikeres tesztet követően a hallgató személyre szóló, online oklevelet kap, mely 1 évig érvényes, és igazolja, hogy a munkatárs az oktatási köetelezettségének eleget tett.
  • Rendkívül idő- és költséghatékony minden vállalkozásnak! Kérje céges ajánlatunkat a vállalkozása létszámának megadásával!

Course Content

Tűzvédelem
Tűzvédelmi ismeretek

  • Tűzvédelmi ismeretek
    36:50

Munkavédelem
Munkavédelmi, munkabiztonsági ismeretek a munkahelyeken.

Teszt

Earn a certificate

Add this certificate to your resume to demonstrate your skills & increase your chances of getting noticed.

selected template

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet